Apeldoornse huisdierenservice

Voor het verzorgen van uw huisdier aan huis

Over mij

Hallo allemaal,


Allereerst zal ik mijzelf even voorstellen, ik ben Arminda Heg-Jonker en ik ben op 13 maart 1980 op deze wereld gekomen. Sinds 2004 woon ik in Apeldoorn samen met mijn man en op dit moment hebben we twee schatten van katten genaamd Lusso en Jade. Mijn liefde voor dieren begon al vroeg op de boerderij van mijn ouders in Emst waar ik 24 jaar gewoond heb. Ik heb dus altijd dieren om mij heen gehad en kan me een leven zonder hen niet voorstellen.

Een aantal jaren geleden heb ik een thuisstude Mbo Dierverzorging gedaan en met succes afgerond. Vervolgens ben ik in 2006 met de huisdierenservice begonnen en heb ik een aantal 'oppasadresjes' gekregen, dit is langzaam uitgegroeid tot steeds meer adressen en verschillende dieren. Sinds 2009 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Op dit moment ben ik bezig met een opleiding Natuurgeneeskunde voor dieren op HBO niveau. Het is een erg leuke opleiding en ik leer weer heel veel bij over dieren. Ik hoop daar in de toekomst ook meer mee te gaan doen zodat ik u nog beter van dienst kan zijn bij het helpen verzorgen en gezond houden van uw huisdier.

Wat ik erg belangrijk vind aan wat ik doe, is dat ik de dieren persoonlijke aandacht kan geven. Ik ontmoet ze in hun eigen huiselijke omgeving wat voor de dieren zelf ook erg prettig is.

Ik ben nog dagelijks dankbaar dat ik dit werk mag doen, ik vind het ontzettend leuk en ik krijg ook veel positieve reacties van verschillende mensen. Op deze site kunt u een aantal reacties lezen.